top of page
Steven
Steven

Ongeveer anderhalf jaar geleden stond ik te kijken naar een marathonwedstrijd, toen kwam het idee om er zelf een te lopen. Mij ingeschreven voor de marathon van Stockholm, een loopuitrusting gaan kopen en beginnen trainen door altijd hetzelfde rondje en zelfde tempo te lopen. Tot drie maanden voor de D-day er een blessure voordeed.

Via vrienden kwam ik contact met The Sport factory. Na een kennismakingsgesprek en fysieke test werd er een trainingsschema voorgesteld met veel afwisseling in interval en duurlopen. Ik stond versteld van de vooruitgang in uithouding en snelheid en voelde meer en meer het vertrouwen dat ik de marathon aankon.

 

Door de mensen van The sport factory heb ik de marathon op een geweldige  manier uitgelopen en dit ook op het vooropgestelde doel. Bedankt Roman.

floris

Afgelopen jaar tot tweemaal toe een zeer fijne en geslaagde samenwerking gehad met Roman van The Sportsfactory. Startend met een uitgebreide intake en professionele analyse op een zeer goed uitgeruste en indrukwekkende locatie.

 

Trainingsschema op maat werd overzichtelijk doorgegeven via Trainingpeaks en zo goed als elke training werd opgevolgd. Roman slaagt er in om met veel interesse je prestaties en motivatie af te toetsen en draaiende te houden. Trainingen waren gevarieerd en werden regelmatig bijgestuurd op basis van voorgaande prestatie of op eigen aangeven/haalbaarheid. Telefoontjes voor elke wedstrijd om samen een plan (tempo, indeling, voeding, rust,…) uit te werken alsook evaluaties achteraf waren voor mij erg nuttig en werden geapprecieerd.

 

Financieel op zich best wel een inspanning maar wel één die je toe laat om efficiënt en doelgericht onder vakkundige begeleiding naar je doel toe te trainen! Merci in ieder geval en graag tot een volgende uitdaging!

Lander

Jaarlijks behaal ik meerdere overwinningen in triathlons, duathlons en stratenlopen in mijn categorie. In 2018 behaalde ik brons op het EK in Glasgow, dit motiveerde me om beter te doen.

 

In 2019 ben ik gaan aankloppen bij The Sports Factory om individueel begeleid te worden. Samen met Roman stelde ik een realistisch schema op, met mijn voltijdse en fysiek job is het niet eenvoudig om correct te trainen. We zaten regelmatig samen om de trainingen, conditie en schema te evalueren, je voelt dat Roman veel passie en kennis heeft om atleten te coachen.

 

Het uiteindelijke doel waren 2 Europese Kampioenschappen in Roemenië. Ééntje in de crosstriathlon en 2 dagen later in de crossduathlon. Ik behaalde 2 zilveren medailles in mijn age-group. Zelfs met mijn eindtijd van 1u48.49 had ik bij de élite bij de eerste helft geweest!!! Een ongelofelijk resultaat dat mij alleen maar meer motiveert.


De correcte en gebalanceerde trainingen en goede opbouw naar het event van Roman hebben een belangrijke rol gespeeld! Bedankt en tot snel!

Picture 1_edited_edited.jpg
CYNTHIA

Ik wou een moeilijke periode van mijn leven afsluiten. Een fysieke uitdaging waarbij zowel mijn levensstijl als conditie werden verbeterd. Bij The Sports Factory heb ik een conditietest afgelegd en heb ik een voedingsanalyse gedaan. Roman begeleid me sindsdien verder af te vallen en een beter figuur te krijgen.

 

Dankzij het realistisch schema afgesteld op mijn werk en tijd is mijn conditie al enorm verbetert en mis ik het sporten op rustdagen. Roman geeft me oefeningen mee om uit te voeren in de fitness zowel voor conditie als voor mijn figuur. Regelmatig komt hij mee naar de fitness om alles te controleren en bij te sturen of nieuwe oefeningen aan te leren.

 

Mijn eerste doel was de Dodentocht in Bornem en dit heeft me veel zweet, bloed en tranen gekost, maar ik heb de eindmeet gehaald. Het is zeer leuk en motiverend om met Roman samen te werken.

37346251_10214354443147170_1179725214385
brent

Klik op de foto om naar een filmpje geleid te worden.

bottom of page